Πολιτική Απορρήτου

Αποκήρυξη ευθυνών

Το Pastaboukis.gr δεσμεύεται να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να παρέχει στα μέλη του τα καλύτερα δυνατά προϊόντα και υπηρεσίες. Αυτό προϋποθέτει ότι θα αποθηκεύσουμε και θα χρησιμοποιούμε κατά διαστήματα τις προσωπικές σας πληροφορίες όπως όνομα, διεύθυνση, αριθμούς επικοινωνίας και διεύθυνση E-mail.

Θέλουμε επίσης τα μέλη μας και οι συνεργάτες μας να γνωρίζουν ότι θα διαχειριζόμαστε τις προσωπικές τους πληροφορίες με το πιο κατάλληλο τρόπο και ότι τηρούμε το νομικά απαιτούμενο επίπεδο προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Αυτή η πολιτική προστασίας καλύπτει τις ιστοσελίδες του Pastaboukis.gr  καθώς και πληροφορίες που θα δοθούν μέσω οποιουδήποτε τρόπου επικοινωνίας με το Pastaboukis.gr. Σε αυτή την πολιτική προστασίας, «εμείς», «εμάς» και άλλες παρόμοιες αναφορές αναφέρονται στο Pastaboukis.gr και «εσείς» και «εσάς» καθώς και άλλες παρόμοιες αναφορές αναφέρονται σ’ ένα συγκεκριμένο χρήστη της ιστοσελίδας και σε μέλη του Pastaboukis.gr. Με την επίσκεψη στην ιστοσελίδα, και/ή αποκτώντας την ιδιότητα μέλους αποδέχεστε τους όρους που περιγράφονται στην πολιτική απορρήτου.


Συλλογή Προσωπικών Πληροφοριών

Το Pastaboukis.gr διατηρεί αρχείο των εγγεγραμμένων μελών και πελατών του, που περιέχουν προσωπικές πληροφορίες, με σκοπό την εξυπηρέτησή τους και την παροχή των υπηρεσιών της.

Προσωπικές πληροφορίες είναι οποιεσδήποτε πληροφορίες σας διακρίνουν, επιτρέπουν σε κάποιον να επικοινωνήσει μαζί σας, ή περιγράφουν τη σχέση σας με το Pastaboukis.gr.

Οι Προσωπικές πληροφορίες δίδονται στα πλαίσια εξυπηρέτησης των προσωποποιημένων υπηρεσιών για την παροχή των οποίων έχετε εγγραφεί ως Μέλος (τέτοιες υπηρεσίες είναι η παραγγελία μέσω Internet, η ρύθμιση αποστολής ενημερωτικών email, η παρακολούθηση του ιστορικού παραγγελιών σας, η λειτουργία της λίστας των Αγαπημένων σας, κ.α.). Συγκεντρώνουμε και αποθηκεύουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες όταν γίνεστε μέλος και/ή συνδέεστε για να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας, να κάνετε μια ερώτηση, να συμπληρώσετε μια φόρμα, να πραγματοποιήσετε μια πληρωμή ή να μας στείλετε ένα E-mail.

Καθώς δεν είναι υποχρεωτικό να υποβάλλετε καμία πληροφορία στην ιστοσελίδα μας, εάν δεν δώσετε τις απαιτούμενες πληροφορίες, πιθανόν να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιες από τις λειτουργίες της ιστοσελίδας μας και πιθανόν να μη μπορούμε να σας προσφέρουμε ορισμένες υπηρεσίες. Το Pastaboukis.gr χρησιμοποιεί τις προσωπικές σας πληροφορίες για να ολοκληρώσει πληρωμές, να απαντήσει σε ερωτήσεις ή αιτήματά σας, να παραδώσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που αγοράσατε ή ζητήσατε, και να σας ειδοποιεί για τις επερχόμενες πωλήσεις, ενημερώσεις, ή ειδικές προσφορές που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει ότι επιθυμείτε να λαμβάνετε τέτοιες ενημερώσεις, συμφωνείτε ότι τα στοιχεία που υποβάλλετε στην ιστοσελίδα του Pastaboukis.gr είναι πλήρη, ορθά, αληθή, ακριβή και έγκυρα και ότι εάν τυχόν αλλάξουν θα ενημερώσετε τη σχετική υπηρεσία μας, ώστε τα στοιχεία εγγραφής να διατηρούνται πλήρη, ορθά, αληθή, ακριβά και έγκυρα.

Εάν επιθυμείτε να διακοπεί η επικοινωνία για προωθητικούς λόγους παρακαλούμε μεταβείτε στην ενότητα “Ο λογαριασμός μου" “Newsletter” επιλέξτε το όχι και μετά συνέχεια. Με το παρόν αναγνωρίζετε ότι είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για όλες τις πράξεις που διενεργούνται υπό τον προσωπικό σας κωδικό πρόσβασης, το όνομα χρήσης και γενικότερα τον λογαριασμό σας.

Τα προσωπικά σας δεδομένα προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό της εκτέλεσης των παραγγελιών και των συμβάσεων που θα συναφθούν μέσω του Pastaboukis.gr  για την παροχή των παραγγελθέντων προϊόντων, καθώς και για τους σκοπούς που συμφωνούνται στην παρούσα πολιτική προσωπικών δεδομένων.

Το Pastaboukis.gr δεν συγκεντρώνει δεδομένα για ανηλίκους, δηλαδή άτομα που είναι κάτω των 18 ετών. Οι ανήλικοι δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν στις πωλήσεις του Pastaboukis.gr.

Εάν το Pastaboukis.gr αλλάξει κάτοχο, προσωπικές σας πληροφορίες πιθανόν να προωθηθούν στο νέο κάτοχο. Κάποιες από τις πληροφορίες που συλλέγονται στην ιστοσελίδα μας δεν είναι προσωπικές πληροφορίες, καθώς δεν αποκαλύπτουν την ταυτότητα σας. Για παράδειγμα μπορεί να καταγράψουμε την διεύθυνση του server σας, το domain name, την ημερομηνία και την ώρα επίσκεψης σε αυτή την ιστοσελίδα και τις σελίδες που επισκεφθήκατε. Αυτές οι πληροφορίες θα χρησιμοποιούνται από εμάς μόνο σε ανώνυμη μορφή, για στατιστικούς λόγους και για λόγους ανάπτυξης της ιστοσελίδας. Παρ’ όλα αυτά διατηρούμε το δικαίωμα χρήσης αυτών των πληροφοριών για να προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε κάποιο άτομο εάν έχουμε λόγους να πιστέψουμε ότι το συγκεκριμένο άτομο έχει εμπλακεί σε παράνομη ή ακατάλληλη δραστηριότητα σε σχέση με αυτή την ιστοσελίδα. Ένα cookie είναι ένα μικρό αρχείο δεδομένων που η ιστοσελίδα μεταφέρει στον Internet browser σας για λόγους ταυτοποίησης. Τα cookies που χρησιμοποιούμε δεν ταυτοποιούν εσάς προσωπικά. Αντιθέτως, ταυτοποιούν τον Internet browser σας.

Χρησιμοποιούμε “session” cookies για να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με το πότε συνδέεστε στην ιστοσελίδα μας, το οποίο μας επιτρέπει να εξατομικεύσουμε τις επισκέψεις σας και να πραγματοποιήσουμε δραστηριότητες ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το να διατηρούμε το καλάθι αγορών σας. Χρησιμοποιούμε επίσης “persistent” cookies για να εξατομικεύσουμε την εμπειρία του χρήστη, να βοηθήσουμε στην προστασία των μελών μας και να προμηθευτούμε πληροφορίες σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας μας. Τα persistent cookies μας επιτρέπουν να εντοπίζουμε χρήστες του Pastaboukis.gr και μας βοηθούν να ταυτοποιήσουμε χρήστες που καταχρώνται την υπηρεσία μας.

Οι περισσότεροι Internet browsers είναι ρυθμισμένοι να δέχονται cookies. Εάν προτιμάτε να μην τα λαμβάνετε, μπορείτε να ρυθμίσετε τον browser σας να απορρίπτει τα cookies, ή να σας ειδοποιεί για το πότε χρησιμοποιούνται. Υπάρχουν επίσης προγράμματα ικανά να διαχειρίζονται τα cookies για σας. Απορρίπτοντας όμως τα cookies μπορεί να περιοριστεί η λειτουργικότητα αυτής της ιστοσελίδας.

Το Pastaboukis.gr δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των μελών της ιστοσελίδας του και να τηρεί τις σχετικές διατάξεις περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, όπως εκάστοτε ισχύουν, και σας βεβαιώνει ότι τα προσωπικά σας στοιχεία φυλάσσονται με επιμέλεια από το Pastaboukis.gr για τους ανωτέρω αναφερόμενους σκοπούς βάσει των διατάξεων της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα), όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 όπως και το Νόμο 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).

Με την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας, συναινείτε όπως τα προσωπικά σας στοιχεία χρησιμοποιηθούν από το Pastaboukis.gr, ως υπεύθυνος για την επεξεργασία τους μέσω αυτοματοποιημένων μέσων είτε από τον ίδιο, είτε μέσω οιουδήποτε άλλου προσώπου διορίσει το Pastaboukis.gr, για τη διενέργεια της επεξεργασίας κατ’ εντολή και για λογαριασμό της.

Ωστόσο, επειδή ενδέχεται τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα να έχουν τη δυνατότητα να διαβάζουν τα μηνύματα των χρηστών που αποστέλλονται μέσω διαδικτύου, συνιστάται στους χρήστες να μην αποστέλλουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πληροφορίες που επιθυμούν να παραμείνουν απόρρητες. Σε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένης χρήσης του λογαριασμού σας και σε οποιαδήποτε γενομένη ή/και πιθανή παραβίαση ασφαλείας, συμφωνείτε να ειδοποιείτε άμεσα το Pastaboukis.gr.

Η με τον ανωτέρω τρόπο γνωστοποίηση προσωπικών δεδομένων σας συνιστά αποδοχή των όρων χρήσης των δεδομένων αυτών σύμφωνα με το παρόν. Σε περίπτωση που δεν συναινείτε στην κατά τα ανωτέρω χρήση των προσωπικών σας στοιχείων, δεν θα πρέπει να συμπληρώσετε τα σχετικά πεδία.

Το Pastaboukis.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από την αδυναμία σας να σεβαστείτε και να ακολουθήσετε τους ανωτέρω όρους χρήσεως.


Πρόσβαση στις Πληροφορίες

Το Pastaboukis.gr έχει εγκαταστήσει μία σειρά από τρόπους, μηχανισμούς και διαδικασίες προστασίας προκειμένου να αποτρέψει την μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, να διατηρήσει τα προσωπικά σας δεδομένα και να χρησιμοποιήσει σωστά τις προσωπικές σας πληροφορίες.

Όπως αναφέρθηκε σε αυτήν την πολιτική προσωπικών δεδομένων περιορίζουμε την πρόσβαση στις προσωπικές σας πληροφορίες στο βαθμό που είναι απαραίτητο από εμπορικής πλευράς. Παρ’ όλα αυτά, υπάλληλοι και ενδεδειγμένοι συνεργάτες θα χρειαστούν τις προσωπικές σας πληροφορίες για να εκτελέσουν το ρόλο τους στην παροχή των προϊόντων και υπηρεσιών μας.

Το Pastaboukis.gr με κανέναν τρόπο δεν δημοσιοποιεί, ανταλλάσσει, πωλεί μέρος ή όλα τα προσωπικά στοιχεία των μελών του. Με βάση τις νομικές διατάξεις και τις αρχές προστασίας προσωπικών δεδομένων, ουδεμία πληροφορία πρόκειται να χρησιμοποιηθεί χωρίς πρότερη έγκριση του μέλους. Τα προσωπικά δεδομένα των μελών του Pastaboukis.gr επεξεργάζονται από την εταιρεία σύμφωνα με τους περιγραφόμενους στο παρόν τρόπους με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση αυτών, αναφορικά με λειτουργίες ηλεκτρονικών συνδιαλλαγών όπως: καλάθι αγορών, κατάσταση παραγγελίας, προσωπικές ρυθμίσεις κ.α.


Αλλαγές σε Προσωπικά Δεδομένα

Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να συνδεθείτε στην ιστοσελίδα του Pastaboukis.gr με το email και το password σας και να κάνετε αλλαγές ή διορθώσεις στις προσωπικές σας πληροφορίες που έχουν αποθηκευτεί στην ενότητα "Ο λογαριασμός μου" στη σελίδα σύνδεσης μελών της ιστοσελίδας μας.

Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε την ιδιότητα μέλους σας και να αφαιρέσετε τις προσωπικές σας πληροφορίες από τη βάση δεδομένων μας για τον οποιονδήποτε λόγο, απλά επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της ιστοσελίδας μας.


Τροποποίηση κι Ενημέρωση για τυχόν Αλλαγές

Το Pastaboukis.gr μπορεί να επεξεργαστεί αυτή την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σύμφωνα με τη διακριτική της ευχέρεια λόγω αλλαγών στην Διαδικτυακή τεχνολογία ή στην εφαρμοσμένη νομοθεσία. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε αυτήν την Πολιτική Προστασίας κατά διαστήματα για τυχόν αλλαγές.


Παράπονα, ερωτήσεις ή προτάσεις σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα

Εάν έχετε ερωτήσεις ή προτάσεις σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων ή τις πρακτικές προστασίας μυστικών δεδομένων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της σελίδας μας.

Οποιαδήποτε παράπονα σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα μπορούν να απευθύνονται στο e-mail: info@pastaboukis.gr ή με επιστολή στo Pastaboukis.gr: Ομήρου & Προφ. Ηλία, Τ.Κ. 190 15 Σκάλα Ωρωπού.