Τρόποι Πληρωμής


Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση των προϊόντων και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Πληρωμή και Παραλαβή από το Φυσικό Κατάστημα

Εάν επιλέξετε σαν τρόπο πληρωμής και παραλαβής της παραγγελίας σας το φυσικό κατάστημα (Ομήρου & Προφ. Ηλία  Σκάλα Ωρωπού), θα πρέπει να έχει προηγηθεί πραγματοποίηση της παραγγελίας σας στο σύστημα  ηλεκτρονικά  και να επιβεβαιώσετε την διαθεσιμότητα των προϊόντων πριν από την παραλαβή τους. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν χρεώνεστε έξοδα αποστολής.

Μέσω αντικαταβολής 

Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω  του courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.

Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά και ισχύει για αγορές εντός Ελλάδος.

Όλες οι παραγγελίες με αντικαταβολή στο χώρο σας επιβεβαιώνονται σε κάθε περίπτωση τηλεφωνικά από τους συνεργάτες μας και έχουν επιπλέον χρέωση 2.30€.


Με τραπεζική κατάθεση

Αν δε θέλετε να πληρώσετε online, δε θέλετε να έχετε χρήματα πάνω σας, τότε μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

Μπορείτε να παραγγείλετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς, αναγράφοντας ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας και τον κωδικό της παραγγελίας:


IBAN: GR5601714240006424136214612

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΚΙΤΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΑΝΤΩΝΙΟΥIBAN: GR1801402840284002002002947
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΚΙΤΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

            


IBAN: GR2302631160000080200009527
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΚΙΤΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ


IBAN: GR0870100000000413158898574
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΚΙΤΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ


Μόλις κάνετε την πληρωμή θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία αποστολής της παραγγελίας σας.Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών & χρεωστικών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners.

Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας της Viva Payments, η εταιρεία που έχει αναπτύξει τη λύση Viva Wallet, έχει λάβει πιστοποίηση PCI Data Security Standard (PCI DSS) και εφαρμόζει την προβλεπόμενη πολιτική ασφάλειας η οποία αξιολογείται με συνεχείς ελέγχους από πιστοποιημένο ελεγκτή.

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης EV SSL-128bit. Το σύστημα έχει υλοποιηθεί σε συνεργασία με την εταιρία Thawte, η οποία ειδικεύεται σε θέματα ασφαλείας συναλλαγών.

Η πρόσβαση στα συστήματα της Viva Payments ελέγχεται από τελευταίας τεχνολογίας περιμετρική ασφάλεια (Firewalls) και συστήματα εντοπισμού κακόβουλων επιθέσεων (Intrusion Detection και Denial of Service Protection Systems). Το σύνολο των υποδομών της φιλοξενείται σε data centers της εταιρείας Microsoft (πιστοποιημένη ως PCI-DSS Level 1 Service Provider) εντός χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Viva Payments είναι ένα Ίδρυμα Έκδοσης Ηλεκτρονικού Χρήματος αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος. Οι ίδιες βασικές αρχές εμπιστευτικότητας κι απορρήτου που διέπουν την τραπεζική ισχύουν αντίστοιχα και για τη Viva Payments.