'Εγραψαν για εμάς..... + Εκθέσεις


Το The Food and Leisure Guide (FnL) (22 Μαίου 2020) παρουσίασε το εργαστήριο PASTABOUKIS


επιλέγοντας το «Χυλοπιτάκι με Κατσικίσιο Γάλα» σαν ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.


Διαβάστε το αφιέρωμα πατώντας εδώ




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Στο Πασχαλινό Olive (29/3/2020) που κυκλοφόρησε με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ,

στη στήλη «οι ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ» υπάρχει παρουσίαση-συνέντευξη για το εργαστήριό μας!

Πατήστε για να Διαβάστε το αφιέρωμα



Πατήστε για να Διαβάστε το αφιέρωμα




--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τα ζυμαρικά PASTABOUKIS στα «100 που Αγαπάμε» του περιοδικού γαστρονομίας OLIVE (Μαρτίου) - 23/2/2020.






------------------------------------------------------------------------------------------

Την Κυριακή (9/4/17) στο ένθετο Taste & style (της εφημερίδας #Real_news )

στη στήλη MARKET STORIES  άρθρο αναφέρεται στο εργαστήριό μας.

==================================================================================================

ΕΚΘΕΣΗ 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2020


Η καταξιωμένη Chef & Ambassador της ΕΞΠΟΤΡΟΦ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

& η Παρουσιάστρια - Food Blogger Εύα Παρακεντάκη στην κουζίνα του «Μαγειρεύουμε Ελλάδα»,

μαζί με την Βίκυ Μπούκη-Κίτσου που μιλάει για τα ζυμαρικά PASTABOUKIS στην 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2020.




Ο Executive Chef Γιάννης Μπαξεβάνης στο περίπτερο του Εργαστηρίου μας

στην έκθεση 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2020.



Ο Chef- Culinary Expert Βαγγέλης Δρίσκας  στο περίπτερο του Εργαστηρίου μας

στην έκθεση 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2020.



Η Δημοσιογράφος Γαστρονομίας Ελένη Ψυχούλη  στο περίπτερο του Εργαστηρίου μας

στην έκθεση 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2020.